Kent Haberleri

Emekliye bir müjde daha geldi! Akbank yeni promosyonları ile yine gündeme gelecek

Emekli promosyon rakamlarında yüzleri güldüren haber Akbank'tan geldi. Akbank emekli promosyonlarında rakamları güncellediğini ilan etti. İşte Akbank'ın Haziran ayı güncel promosyonları Akbank'ın Haziran ayı güncel emekli promosyon rakamları;0 – 3

2023 yılı içerisinde emekli maaşlarının yükselmesinden hemen sonra emekli promosyon rakamlarına olan alaka da aynı seviyede çoğalırken Akbank Haziran ayı emekli promosyon rakamlarını güncellediğini vatandaş ile paylaştı. 

Akbank'ın Haziran ayı güncel emekli promosyon rakamları;

0 – 3.499 TL aylık tutarına 4.200 TL,

3.500 TL – 7.499TL aylık tutarına 4.850 TL,

7.500 TL – 9.999 aylık tutarına 6.250 TL,

10.000 TL ve üstü aylık tutarlarına 7.000 TL

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli aylığınızı 01 Haziran – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Akbank’a getirerek ve 3 sene süresince aylığınızı Bankamızdan alma sözü verene emeklililerimiz 7.000 TL’ye varan promosyondan yararlanabileceklerdir.

Emekliye bir müjde daha geldi! Akbank yeni promosyonları ile yine gündeme gelecek

Bankalar, promosyonları genellikle yeni müşteri çekmek, mevcut müşterileri elde tutmak ve banka hizmetlerini tercih edilebilir kılmak amacıyla yaparlar. Akbank veya herhangi bir diğer banka, promosyonlar aracılığıyla müşterilere çeşitli avantajlar sunar. İşte Akbank veya diğer bankaların neden promosyon yapabileceği bazı nedenler:


Finansal Destek: Ailelerin maddi ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla mali destek sunulabilir. Bu, çocuk yardımı, ebeveyn izni ödemeleri, aile yardımları gibi nakdi ödemeler veya vergi indirimleri şeklinde olabilir.

Sağlık Hizmetleri: Aile Destek Programları, ailelerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı hedefleyebilir. Bu, düşük maliyetli sağlık sigortası, aile hekimliği hizmetleri, çocuk sağlığı ve aile planlaması hizmetlerine erişimi içerebilir.

Eğitim ve Çocuk Bakımı: Aile Destek Programları, çocukların eğitim ve bakımına yönelik destekleri içerir. Bu, kreş veya anaokulu ücretlerinde indirim, erken çocukluk eğitimi hizmetleri, çocukların okul öncesi veya okul çağındaki ihtiyaçlarını karşılamak için programlar ve etkinlikler sunma gibi hizmetleri içerebilir.

Flaş! Flaş! Bakanlıktan açıklama yapıldı! O destek ödemeleri hesaplara yattı

Uzman isimden kritik uyarı geldi! Araba fiyatları daha yükselecek mi?

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir