Ekonomi

Emekliye büyük kampanya! 11.000 TL promosyon

Emekliye yeni kampanya! Yeni promosyonlarla 11.000 lira ödeme alabilecekler.Emekli maaşınızı Yapı Kredi Bankası şubelerine taşıdıktan sonra 7000 TL’ye kadar emekli promosyonu almaya hak kazanacaksınız ve sizlerin emekli maaş hesabınız üzerinden 11000 TL’ye kadar esnek hesap başvurusu yaparak kartınıza para yüklenecek

Emekli maaşı alan vatandaşlar için Yapı Kredi Bankası, 11000 TL kadar bir ödeme daha vereceğini açıklamış durumda. Emekli maaşınızı Yapı Kredi Bankası şubelerine taşıdıktan sonra 7000 TL’ye kadar emekli promosyonu almaya hak kazanacaksınız ve sizlerin emekli maaş hesabınız üzerinden 11000 TL’ye kadar esnek hesap başvurusu yaparak kartınıza para yüklenecek. 

Sadece emekli olan vatandaşlar için başlatılacak olan bu kampanyada, Yapı Kredi Bankası, başvurularını almak için sizleri şubelere gitmenize gerek kalmadan internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de işlem yapmanıza olanak sağlıyor. 7000 TL’ye kadar emekli promosyon alacak olan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalarda, nakit ihtiyacı olan kişilere hızlı bir şekilde kredi imkanı sağlanacak ve başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere 36 ay vadeli olarak kredi imkanı sağlanacak. Yapı Kredi Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilerin, Yapı Kredi Bankası, mobil uygulaması üzerinden yapmış oldukları işlemin sonu 5 dakika içerisinde bildirilecek.   

11000 TL KMH ödemesi!

En yakın banka şubesine giderek de kredili mevduat hesabı başvurusunda bulunarak, sizler de 11000 TL’ye kadar ödeme alabilir ve onaylanan bu tutarı, kredili mevduat hesabı olarak kendi banka hesabınıza yatırabileceksiniz. 12 ay vadeli ve 24 ay vadeli geri ödeme seçenekleriyle birlikte hesabınıza yatırılacak olan bu para sayesinde acil ihtiyacınız olması durumunda banka ATM’lerinden ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ödemelerinizi gerçekleştirebileceksiniz. 

 

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası şubelerine taşıyan vatandaşlar, ayrıca bankaların başlatmış olduğu, ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılarak da hızlı bir şekilde yüksek limitli kredi kampanyalarından faydalanabiliyor. Yapı Kredi Bankası, resmi internet şubesi üzerinden yapılacak olan başvurular sonrasında kredi kullanacak olan kişilere 5 dakika içerisinde sonuç veriliyor ve onaylanan tutar aynı gün içinde hesaplarına yatırılıyor. En yakın banka şubesine giderek de kredi işlemlerinden faydalanacak olan vatandaşların 100. 000 TL kredi kullanmaları durumunda 24 ay vadeli olarak kredi işlemleri, hesaplarına yatırılıyor. 50000 TL kadar kullanmış olduğunu kaç kredisi başvurusunda, yüksek kredi kullanacak olan kişiler, 50000 kelle almış olmaları durumunda 36 ay vadeli olarak ödeme tablosu oluşturabilir ve ilk taksit ödemesinde, isterse 45, isterse 90 gün erteleme yapabilecektir.