Ekonomi

Emekliye büyük zam! TEB promosyon yarışında diğer bankaları solladı! İşte TEB emekli promosyonu!

Emekli promosyon ödemelerinde her banka kendi kampanyasını yapıyor. Promosyon araştırması devam ederken İşte TEB ‘in emekli promosyon miktarı!Bu söz ile birlikte aynı zamanda 2 tane otomatik ödeme talimatının biri elektrik faturası olması koşu ile promosyon ödemeleri yapılıyor

TEB EMEKLİ PROMOSYON DETAYLARI NELERDİR?

TEB emekli promosyonunu almak isteyen vatandaşlar, emekli maaşlarını bankaya taşıyıp 3 yıl maaşlarını bu bankadan alma sözü veriyorlar. Bu söz ile birlikte aynı zamanda 2 tane otomatik ödeme talimatının biri elektrik faturası olması koşu ile promosyon ödemeleri yapılıyor.

İşte TEB promosyonuna dair detaylar…

TEB EMEKLİ PROMOSYON TUTARI DEĞİŞTİ Mİ? TEB EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

TEB emekli maaşını bankaya taşıyarak promosyon alacak kişilere şu şekilde ödeme yapılıyor;

1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlara 500 ödenirken, 5 bin- 5.500 TL 1.500 TL ve 2 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alan müşterilere 625- 6 bin 125- 6 bin 750 TL; 2 bin 500 TL ve üstünde emekli maaşı alan vatandaşlara 750- 7 bin 250- 8 bin TL promosyon ödeniyor. Emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyenler ise emekli maaşlarını bankaya taşıdıktan sonra maaşlarını 36 ay boyunca alacakları ile ilgili taahhüt vermeleri ve biri elektrik faturası olmak üzere en az 2 otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri takdirde promosyona sahip olabilirler.

 Emekli promosyonu kampanyası sadece emekli maaşını bankaya yeni taşıyan müşteriler için geçerli olacak. Mevcut emekli maaşını TEB üzerinden almaya devam eden müşteriler ise maaşlarını 3 yıl daha bankadan alma sözü verirlerse promosyon kampanyasından faydalanabilecekler. Emekli maaşını bankaya taşıyarak promosyon almak isteyen kişiler şubelere giderek maaşlarını taşıyabilir ya da CEPTETEB mobil bankacılık üzerinden taahhütname imzalayarak promosyon ödemesi alırlar. Promosyon ödemesi alabilmek için maaşı bankaya taşımak mecburidir.

HALK BANKASI 100.000 TL’YE NE KADAR FAİZ VERİYOR?

Halk bankasının faiz oranları çok sık araştırılan konular arasında yer alıyor. 100.000 TL'ye kadar kredinizi aylık yüzde 1,94 faiz oranıyla tahsis ücretli ya da aylık yüzde 1,69 faiz oranıyla tahsis ücretsiz olarak çekebilirsiniz. Bankacılık düzenlemeleri gereğince Bireysel İhtiyaç Kredisi için kullanılabilecek vade 50.000 TL ve altı için 36 ay, 50.000 TL üstü için 24 ay ile sınırlama getirilmiştir.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022! Prefabrik ev fiyatları metrekaresi kaç para?

Erken emeklilik mümkün mü? 6 yıl erken emeklilik kimleri kapsıyor?

Sigorta girişi 2000 öncesi olanlara müjde! Bir dilekçe ile 3.500 TL maaşa sahip olabilirsiniz!