17 / 07 / 2024

Emekliye 'ek zam' geliyor! Tarih verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak! Son dakika...

Emekliye 'ek zam' geliyor! Tarih verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak! Son dakika...

En düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükselmesinin ardından emeklilerin gözü ek zamlara çevrildi. Emekliler maaşları için ek zam beklerken,  Eski devlet bakanı Masum Türker katıldığı yayında tarih vererek emeklilere ek zam müjdesi verdi. 


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


En düşük emekli maaşı beklentileri dün sona erdi. En düşük emekli maaşarı artırılarak 12 bin 500 lira oldu. Bu kararın ardından gözler emeklilere verilecek ek zama çevrildi. Milyonlarca emekli ek zam bekliyor. Eski devlet bakanı Masum Türker bir iddiada bulunarak emekli maaşlarına refah payı zammının yapılacağını, bunu da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını söyledi. 

EMEKLİLERE EK ZAM GELİYOR!

Gazeteduvar'da yer alan habere göre; 6 aylık enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra emekli kök maaşı 8 bin 018 TL altında kalanlar zamma rağmen maaşlarında artış olmamıştı. Yani sıfır zam yapılmıştı. En düşük emekli aylığı ile ilgili ekonomi yönetimi yaptığı toplantı sonrasında uzlaşılan rakamı dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunmuştu. Abdullah Güler en düşük emekli aylığının 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye çıkarıldığını dün açıkladı ve emeklilere müjdeli haberi verdi. 

Türker, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haftaya emeklileri kapsayan ek zam açıklayacağını yönünde kulis bilgisi paylaştı.

TV 100 canlı yayınında konuşan eski devlet bakanı Masum Türker, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından emekli aylıklarına refah payı zammı yapılacağını açıkladı. 

Emekliye ek zam geliyor! Tarih verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak! Son dakika...

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 12 BİN  500 LİRA OLDU!

Milyonlarca emeklinin beklediği en n düşük emekli maaşıyla ilgili açıklama dün Güler'den geldi.  Peki   "Emekliler ilk maaşlarında 12 bin 500 TL mi alacaklar? Hesaplarına ne zaman yatırılacak?" sorusuna  Güler şu yanıtı verdi:  "Önce komisyon sonra Genel Kurulda kanunlaştıktan sonra da yürütme maddesi herhangi bir mağduriyet oluşturmayacak şekilde bu aydan itibaren olacak şekilde düzenlenecek" dedi. 

EK ZAM İÇİN TARİH VERİLDİ!

Güler, emeklilere ek zam için tarih verdi.  Güler,  haftaya salı günü veya çarşamba sabahı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bütün ücretlere ek yapılacak, refah payını söyleyeceğini açıkladı.

Hazine, emeklilere 7 bin TL harçlık verecek! Emekliler dikkat! 

CHP'li Gamze Taşcıer'den emekli aylığı tepkisi: En düşük kira bedelini bile karşılamaktan uzak!

Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi! En düşük emekli maaşı resmen açıklandı!

 


Geri Dön