08 / 05 / 2024

Emekliye müjde Akbank'tan geldi: Emekliler işte şimdi bayram edecek!

Emekliye müjde Akbank'tan geldi: Emekliler işte şimdi bayram edecek!

Akbank, milyonlarca emekliye sevindirici bir haberle gündeme geldi. Emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıklayarak emeklilere cazip teklifler sunuyor. İşte Akbank'ın güncel emekli promosyon rakamları...



Emeklilik, hayatın keyifli ve huzurlu bir dönemi olabilir, ancak finansal güvenceyi sürdürmek için bazı planlamalar yapmayı gerektirir. Türkiye'de milyonlarca emekli vatandaş, emekli maaşlarını alabilmek için bir bankayla anlaşma yaparlar. Bankalar da emeklilere cazip teklifler sunarak onları kendilerine çekmeye çalışırlar. İşte bu noktada, bankaların sunduğu emekli promosyonları devreye girer.

Akbank, milyonlarca emekli vatandaş için müjdeli haberi duyurdu. Emekli promosyon rakamlarında güncellemeye gittiklerini açıkladı ve yayınladıkları son promosyon rakamlarıyla birçok emekliyi memnun etmeyi başardı.

Akbank'ın Eylül ayı için geçerli olan emekli promosyon rakamı şu şekildedir:

TOPLAMDA 12 BİN TL

SGK emekli maaşını Akbank'tan alanlara, 10.000 TL'ye kadar promosyon ödülü ve ek olarak 2.000 TL değerinde chip-para sunularak toplamda 12 bin TL ödül fırsatı sunuluyor!

Bu kampanyadan yararlanmak için, SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 18 Eylül - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Akbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Akbank'tan alma taahhüdünde bulunan emekliler, 10 bin TL'ye kadar promosyondan faydalanma şansına sahiptirler. Ayrıca kampanya dönemi içinde, Akbank'a taşınan maaş karşılığında Axess veya Wings kredi kartına tanımlanan her bir otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 400 TL, toplamda ise 2 bin TL değerinde chip-para sunularak 12 bin TL ödül fırsatından yararlanılabilir.

Üstelik, şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank'a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

Emekli promosyon rakamları ise şu şekildedir:

0 - 3 bin 499 TL alanlar için 6 bin TL
3 bin 500 TL - 7.499 TL alanlar için 7 bin TL
7 bin 500 TL - 9 bin 999 TL alanlar için 9 bin TL
10 bin TL ve üzeri maaş alanlar için 10 bin TL
Diğer tüm detaylara ulaşmak için Akbank'ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Akbank, emeklilere sunmuş olduğu bu promosyon teklifi ile birçok emekli vatandaşın beğenisini kazanmış gibi görünüyor.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.akbank.com/tr-tr/sayfalar/default.aspx

Son Dakika! Ekmeğe yüzde 30 zam geldi: İşte ekmeğin yeni fiyatı

Son Dakika! Naci Görür açıkladı: 7 büyüklüğünde deprem...

2023 model Mercedes-Benz C-Serisi göz kamaştırıyor! Mercedes-Benz C-Serisi fiyat listesi


Geri Dön