Kent Haberleri

Emet'e inşa edilen yeni hastane 18 ay sonra açılacak!

Kütahya'nın Emet ilçesinde yapılacak olan 60 yataklı yeni devlet hastanesi ihale değerlendirme süreci sona ererken,işi alan Veron Dış Ticaret İnşaat A.Ş 16 Ocak 2014'te sözleşme imzalandı.

Kütahya'nın Emet ilçesinde yapılacak olan 60 yataklı yeni devlet hastanesi ihale değerlendirme süreci sona ererken,işi alan Veron Dış Ticaret İnşaat A.Ş 16 Ocak 2014'te sözleşme imzalandı. 


Emet'te sağlık konusun da yaşanan sıkıntılara daha geniş tıbbi malzeme ve yeni kadrolar açılması ile çözüm üretilmesi adına umut edilen yeni hastane yapımı kamuoyunca ilgiyle takip ediliyor. 


TOKİ tarafından  ihalesi yapılan yeni devlet hastanesi ihale değerlendirme süreci sonrası. VERON dış ticaret şirketi ihale ilei lgili sözleşmesini imzaladı.Emet Belediye başkanı Mustafa Koca 40 yataklı Emet devlet hastanesinin 60 yatağa çıkarılması ile uzayan hastane yapım işinin 16 Ocak tarihi tibarı ile yapım sürecine girdiğini açıkladı. Koca yaptığı açıklamada;"Göreve geldiğimiz günden itibaren sağlıklı yol diyerek ilçemizin en önemli sorunlarına dikkat çektik.Allaha şükürler olsun ki bugün YOL konusunda yapılmış ihalelerin iptali,tekrar ihale edilmesi, Martta devamı gibi konuları tartışıyoruz. Bir sevindirici haberimizde yeni hastanemizde... 

Sağlıklı yol derken mevcut hastanemizin ihtiyaçlarımıza cevap vermediği gerçeğini gördük. 

Şimdide Emet devlet hastanesini ilçemize kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İhaleyi alan firmamız ayın 16 sında sözleşmesini imzaladı. 


Hastanemiz yapım sürecine girdi.İnşallah 18 ay gibi bir sürede 60 yatak kapasitesi, ve modern tıbbi araçlar ile donatılmış yeni hastanemizi halkımızın kullanımına açacağız " dedi. 


Emet'e yapılması kesinleşen yeni hastanede kurulacak yoğun bakım ünitesinin Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerimize de hizmet verebilecek şekilde dizayn ve tıbbi donanımı talep edilirken mutalaka Kardiyolog tayini, ve kalp için gerekli donanımın bulunması 3 ilçe halkının ortak beklentisi


Akiş Gazetesi