28 / 04 / 2024

Emin Grubu, El Birliği ile 50 bin kişiyi ev ve araba sahibi yaptı!

Emin Grubu, El Birliği ile 50 bin kişiyi ev ve araba sahibi yaptı!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, El Birliği sistemiyle şu ana kadar 50 bine yakın kişiyi ev ve otomobil sahibi yaptıklarını söyledi.



Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, arkadaşımız Murat Başarana El Birliği sisteminin detaylarını anlattı.

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, El Birliği sistemiyle şu ana kadar 50 bine yakın kişiyi ev ve otomobil sahibi yaptıklarını söyledi. Emin Üstün makine mühendisi. 1975-78 arasında imalat üzerine çalışıyor. Sonra arazi işi yapıyor. 90lı yılların başında vadeyle otomobil almak istiyor. 20 milyonluk otomobilin vade sonunda 40 milyonu aşması asabını bozuyor ve El Birliği sistemini kuruyor. Önceleri sadece bizi tanıyanlar, eş dost geldi diyen Üstün, İşin ne kadar mantıklı olduğu görüldükçe iş büyüdü güven tesis edildi. 2005ten itibaren ev işine de girdik. 50 bine yakın müşterimizi ev veya otomobil sahibi yaptık sözlerini kullanıyor.

EV İÇİN BEKLEMEK YOK

Hadi otomobil fiyatları belli, bölersin 20ye 30a ve beklersin ama... İş eve gelince hadisenin rengi değişiyor. Yüz kişinin girdiği bir grupta yüz ay beklemek fikri pek mantıklı değil... Emin Üstün şöyle devam ediyor: Tabii olmaz öyle... Vade ortasında bütün evleri teslim etmiş oluyoruz. Küçük peşinatlar söz konusu. Evi erken alanların ödediği kiralar var. Dolayısıyla sistem kendi kendini besliyor.
Türkiye/Murat Başaran


Geri Dön