28 / 04 / 2024

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.



Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Dubai merkezli havayolu, kişiye özel ve mükemmel ağırlama hizmetleri sunacak yetenekler aramaya devam ediyor.

Paylaşılan bilgilere göre, dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates'in en büyük öncelikleri arasında ise güvenlik olması nedeniyle ideal adayların kendinden emin bir biçimde liderlik etmesi, uçak içi hizmetlerin, güvenlik ve emniyet prosedürlerinin yönetiminin kontrolünü üstlenmesi bekleniyor.

Yine paylaşılan detaylara göre, Emirates kabin ekibinin tamamına, havayolunun Dubai'deki son teknolojiyle donatılmış tesislerinde 1. sınıf bir eğitim sunulacak.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kariyerlerine kusursuz bir başlangıç yapmayı hedefleyen adayların, İngilizce dilinde yazılmış olan güncel bir özgeçmiş (CV) ve yeni çekilmiş bir fotoğraf ve internet üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. Yine paylaşılan bilgilere göre, söz konusu değerlendirme süreci ile ilgili gereklilikler hakkında daha fazla bilgi için Emirates'in resmi internet sitesi üzerinden alınabliyor.

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre, söz konusu adayların tüm günü mülakat alanında geçirecek biçimde hazırlıklı bir şekilde gelmeleri gerekiyor.

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates’in 160 farklı milletin yer aldığı kelimenin tam anlamıyla global kabin ekipleri, havayolu şirketinin yolcu çeşitliliğinin ve 200'den çok geniş gövdeli uçaktan meydana gelen modern filosu ile 6 kıtada 130'dan fazla kentte gerçekleştirdiği uluslararası operasyonların bir yansıması olarak belirtiliyor. Ayrıca dünyanın en büyük Boeing 777 ve Airbus A380 uçak filosuna sahip olmasıyla dikkat çeken Emirates, kabin ekibi adaylarına olağanüstü kariyer fırsatları dışında mükemmel eğitim olanakları ve geniş yelpazeli bir gelişim programı da sunuyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, heyecan verici, kozmopolit bir kent olan Dubai’de çalışacak olan Emirates kabin ekibi üyelerinin tamamı, vergiden muaf maaş,  işe gidiş-geliş transfer imkânı, havayolu şirketi tarafından sağlanmış olan ücretsiz konaklama ve kapsamlı bir sağlık sigortası gibi bazı çeşitli yan hakların yanında Dubai'deki alışveriş ve eğlence etkinliklerinde özel indirimleri içeren çok cazip bir istihdam paketinden de yararlanabiliyor. 

Paylaşılan bilgilere göre, Emirates'in büyüyen global uçuş ağı, altı kıtaya yayılmış olan geniş seyahat fırsatlarını da birlikte sunuyor. Ayrıca hem Emirates kabin ekibi üyeleri hem de aileleri ve arkadaşları uçuş gerçekleştirilen tüm noktalarda cazip ve ayrıcalıklı seyahat avantajlarından faydalanabiliyor.

TOKİ'nin 2 bin 580 TL taksitle satacağı 2+1 evleri sakın kaçırmayın!  Başvurular bugün resmen başladı! 

Yastık altında parası olanlar acil bakın! 160 bin TL’nin 32 günlük getirisi tek tek hesaplandı, görenler inanamadı!

SSK ve Bağkur emeklileri paraların verileceği tarihler tek tek açıklandı! Acil bakın!


Geri Dön