28 / 04 / 2024

Emirdağ OSB'ye atık su arıtma tesisi kuruluyor!

Emirdağ OSB'ye atık su arıtma tesisi kuruluyor!

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılması planlanan atıksu arıtma tesisi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan onay çıktı. 11 adet OSB arasında birinci sırada yerini alarak Bakanlık kredisi almaya hak kazandı.



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 2015 yılı yatırım programına başvuru yapan Emirdağ Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, ülkemizde arıtma tesisi kurmayı planlayan 11 adet OSB arasında birinci sırada yerini alarak Bakanlık kredisi almaya hak kazandı. Müteşebbis Heyet, Yönetim Kurulu ve Bölge Müdürlüğü'nün titiz çalışmalar sonucunda atık su antma tesisi için kredi onayı alan Emirdağ Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, mevcut yatırımcıların ve yeni katılacak olan katılımcılan için hayati öneme sahip atık su arıtma tesisi konusunda önemli bir adım atmış bulunuyor. 



BİRKAÇ YIL İÇİNDE HİZMETE GEÇECEK... 

En kısa sürede proje çalışmaları başlayacak olan Emirdağ OSB Atıksu Arıtma Tesisi'nin  birkaç yıl içerisinde hizmete geçeceği öğrenilirken; Emirdağ Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Emirdağ OSB'de yatırım yapmak isteyen yatınmcılara davetini yinelemeyi unutmadı. 


Emirdağ Gazetesi


Geri Dön