18 / 07 / 2024

Emirgan’da tarihi köşk ve arazisi satılıyor

Emirgan’da tarihi köşk ve arazisi satılıyor

İstanbul’un en değerli ilçelerinden Sarıyer Emirgan’da bulunan tarihi köşk ve arsası satılıyor. 86 milyon liraya satışa çıkarılan köşk, 1569 metrekare arazisi ve konumu ile dikkat çekiyor.




İstanbul’un incisi Boğaz’ın en güzel noktalarından biri olan Emirgan’da Emirgan’ın simgelerinden  Sütiş ve Çınar altı çeşmesine çıkan, Muvakkithane Caddesi üzerinde, 1.569 metrekare arsa içerisinde bulunan ikinci dereceden köşk ve arsası satışa çıkarıldı.

Sarıyer Gazetesi’nden Rukiye Ay’ın haberine göre etrafı tarihi köşklerle çevrili arsanın içindeki bu zarif köşk, mimari açıdan İstanbul’un tarihine tanıklık eden eserlerden biri.

Emirgan’da tarihi köşk ve arazisi satılıyor

RESTORASYON ÖN ONAYLARI ALINDI

Remax Pasha Bodrum Gayrimenkul Danışmanı Yunus Arslan’dan Sarıyer Gazetesi’nin edindiği bilgiye göre, tarihi köşkün yeniden hayata kazandırılabilmesi için, restorasyon ön onayları alınmış durumda. Köşkün yapımı bittiğinde 325 metrekare 2 kapalı alana sahip 6+1, dönemine özgü mimari detaylarıyla öne çıkacak.  

Toplam 1569 metrekare arsa üzerindee kurulu olan köşk yatırımcıların yanı sıra tarih ve doğa tutkunlarının da radarında.

Klasik Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan köşk,  estetik detayları, yüksek tavanları ve geniş pencereleri ile zamanının ruhunu günümüzde de hissettiriyor.  

Emirgan’da tarihi köşk ve arazisi satılıyor

BÜYÜK BAHÇESİ AVANTAJ SAĞLIYOR

Köşkün 1569 metrekare büyüklüğündeki arazide geniş ve bakımlı bir bahçeye sahip olduğunu belirten Pasha Bodrum Gayrimenkul Danışmanı Yunus Arslan, bu alanın özel etkinlikler, dinlenme ve hobi bahçesi gibi çeşitli amaçlarla kullanılabileceğini ifade etti.

Gayrimenkul Danışmanı Arslan, arsanın geniş olmasının, ek yapı inşası veya peyzaj düzenlemeleri için de avantaj sağladığına dikkat çekti.

Emirgan’da tarihi köşk ve arazisi satılıyor

YATIRIMCILAR İÇİN EŞSSİZ BİR FIRSAT

Emirgan’ın sahile yakın en büyük arsalarından birinin satışa çıktığını belirten Arslan şunları söyledi: “Bu tarihi köşk ve geniş arsa, hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için eşsiz bir fırsat sunuyor. Restorasyon çalışmalarının tamamlanması ile birlikte mülkün

değeri önemli ölçüde artacak ve yatırımcısına yüksek getiri sağlayacak.”

İstanbul’un tarihi ve prestijli semtlerinden Emirgan’da  bulunan köşk ve arsa ile ilgilenenler detaylı bilgi için Remax Pasha Bodrum Gayirimenkul Danışmanı Yunus Arslan ile 0542 596 90 40 hattından iletişime geçebilir.

 

Tebernüş Kireçci konut fiyat endeksini değerlendirdi! Maliyetlerdeki artış fiyatlardan çok fazla!

Remeny Park Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye 3+1! Teslimler 1 yıl sonra!

Armona Voyant 1 ay sonra teslim! 7.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

 

 


Geri Dön