Turizm

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar… 25 ülkeden 430’dan fazla katılımcının yerlerini aldığı fuarı ziyaret edebilirsiniz

TÜYAP’ta geçtiğimiz yıl 3 salonda düzenlenen EMITT, bu yıl yoğun talep üzerine 5 salonda yapılacak. 25 ülkeden 430’dan fazla katılımcının yerlerini aldığı fuarı ziyaret edebilirsiniz. Turizm ve seyahat sektörünün her bir noktasından yeni ürün ve hizmetleri görebilir ve dünyanın dört bir yanından gelen destinasyonları keşfederek fuarın tadını çıkartabilirsiniz. Dahası, fuar, sektör uzmanları ve önemli derneklerin ve organizasyonların başkanları ile sektöre yön veren kişilerin iş birliği ile sektörü derinlemesine analiz eden bir etkinlik programına da ev sahipliği yapan fuarı kaçırmayın.

EMITT 2023 Etkinlik Programı’nda keşfedebileceğiniz bazı konu başlıkları şunlar:

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Dünya turizmine yön veren, sektör temsilcilerinin en önemli buluşma platformu EMITT’i düzenleyen küresel fuarcılık şirketi Hyve Group’un Bölge Direktörü Kemal Ülgen açıklama yaptı. Ülgen, pandemi sürecinde aldıkları erteleme kararının, fuarın yerli ve uluslararası tüm paydaşlar için daha verimli bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle alındığının altını çizdi. Ülken, 2 senelik aradan sonra 9-12 Şubat 2022 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirmeyi planladıkları 25. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, iş birliklerimizi her zaman olduğundan daha kapsamlı ve güçlü bir şekilde yapacaklarını ifade etti.

 emittistanbul.com/Home

Çin’de tuttu bizde tutmadı! İthalat patladı ihracat azaldı!

Turizm cennetindeki çok tartışılan o kampı İş Bankası satın aldı!

TEPAV açıkladı! Perakendecilerin iş hacimleri 2022 yılında bu kadar düştü!