28 / 04 / 2024

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle ihalesinin 2. oturumu yarın!

Emlak Konut Bakırköy Yenimahalle ihalesinin 2. oturumu yarın!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu yarın yapılacak. İhalenin birinci oturumunda en yüksek teklifi Beyaz İnşaat verdi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 3 Mart'ta (yarın) saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 


Birinci oturumunda 11 firmanın teklif verdiği arsaya en yüksek teklifi Beyaz İnşaat verdi. Beyaz İnşaat, Emlak Konut'a 33 milyon 880 bin TL teklif sundu. 


Emlak Konut'un Bakırköy Yenimahalle arsası 901 ada 18 parselde yer alıyor. Ticaret alanı fonksiyonuna sahip olan arsanın parsel alanı 5 bin 250 metrekare, imara esas arsa alanı 5 bin 195 metrekare, emsale esas inşaat alanı 7 bin 792,52 metrekare olarak açıklandı.Arsaya yapılacak binaların yüksekliği en çok 6 kat olabiliyor.  Söz konusu arsada Bakırköy eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bulunuyor. 



Emlak Konut GYO Bakırköy Yenimahalle ihalesine 11 teklif!



Esra Nur AÇKI / Emlakkulisi.com


Geri Dön