27 / 04 / 2024

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. etap değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları ile Ataşehir İlçesinde; Okul, Spor Salonu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Yapım ve Tadilat İşleri kapsamında hayata geçirilen Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları ile Ataşehir İlçesinde; Okul, Spor Salonu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Yapım ve Tadilat İşleri" (Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap) projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın


Geri Dön