Proje Güncel

Emlak Konut Gölyaka İstanbul'da 6 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla! Peşin ödemede yüzde 15 indirim avantajı!

Emlak Konut güvencesi ve Öz Er-Ka - Fortis Yapı vizyonuyla hayata geçirilen Gölyaka İstanbul projesinde konut fiyatları 6 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Emlak Konut güvencesi ve Öz Er-Ka - Fortis Yapı imzası taşıyan Gölyaka İstanbul projesinde konut fiyatları 6 milyon 500 bin liradan başlıyor aynı zamanda peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.  Gölyaka projesi Küçükçekmece Gölü üzerinden gerçekleşecek Kanal İstanbul projesinin yanı başında yer alıyor.

İstanbul’un yeni yakası GÖLYAKA’da yeni bir şehir inşaa ediliyor. Sismik deprem izolatör teknolojisiyle yapılan, çoğunluğu göl manzaralı, 717 konut ve 38 ticari bağımsız bölümden oluşan Gölyaka projesi, yatay mimarisi, büyük peyzaj ve sosyal alanlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 1+1 den 5+1 e kadar çeşitli, geniş teraslı ve bahçeli daire seçenekleri yer alıyor.

Gölyaka İstanbul projesinde, yarısı peşin, kalanı 2 yıl ödemesiz ya da 1.29 faizle ödeme seçeneği sunuluyor. Projeden ev alacaklara Emlak Konut GYO'nun Güvenli Yatırım Güvenli Gelecek Kampanyasından faydalanma imkanı sunuluyor. 

GÖLYAYA İSTANBUL SOSYAL ALANLAR NELER?

Gölyaka İstanbul projesinde sosyal alan olarak; Çocuk oyun parkları, bisiklet ve yürüyüş yolları, kapalı havuzu, fitness salonu, pilates odası, buhar odası, hamam, sauna gibi sosyal imkanların yer aldığı projede  aynı zamanda her daireye ait kapalı geniş otoparklar bulunmakta.

EMLAK KONUT GÖLYAKA İSTANBUL KONUT FİYATLARI NE KADAR? EMLAK KONUT GÖLYAKA İSTANBUL KONUT FİYATLARI 5 HAZİRAN 2024

Gölyaka İstanbul projesinde,
1+1 konutların fiyatları 6 milyon 500 bin liradan,
2+1 konutların fiyatları 10 milyon liradan,
3+1 dubleks konutların fiyatları 19 milyon liradan
4+1 dubleks konutların fiyatları ise 23 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Proje şu anda yapım aşamasında olup teslimlerin  Ocak 2026'da yapılması planlanıyor. 

Projeden konut almak isteyenler için liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Yeni Levent'te dev kampanya: Emlak Konut 1.29 faiz!