21 / 06 / 2024

Emlak Konut GYO 1,29 faiz kampanyasına kimler başvurabilir, son başvuru tarihi ne zaman?

Emlak Konut GYO 1,29 faiz kampanyasına kimler başvurabilir, son başvuru tarihi ne zaman?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan Emlak Konut GYO 1,29 faiz kampanyasına kimler başvurabilir? Emlak Konut GYO faiz kampanyası için son başvuru tarihi ne zaman?



Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun faiz kampanyası ile ilgili detayları araştırıyor. 4 şehirde toplamda 16 projede geçerli olan Emlak Konut GYO kampanyasında dört farklı ödeme planı sunuluyor. Başvurular sürerken, son gün için bir tarih verilmedi fakat hedeflenen satış rakamına ulaşılması halinde kampanyanın biteceği duyuruldu. İşte Emlak Konut GYO kampanya detayları...


Emlak Konut GYO 1,29 faiz kampanyasına kimler başvurabilir, son başvuru tarihi ne zaman?

Emlak Konut GYO'nun yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için başlattığı kampanyada toplamda 16 projede kredisiz veya kefilsiz ev sahibi olabiliyor. 

EMLAK KONUT GYO KONUT KAMPANYASI BAŞVURU TARİHLERİ

Emlak Konut GYO kampanyası 29 Mayıs 2024 itibarıyla başlamıştı. Kampanyaya başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, kampanyaya dahil olan tüm projelerin satış ofisinden başvurularını yapabiliyor. Emlak Konut GYO kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar için herhangi bir şart aranmıyor.


EMLAK KONUT GYO KONUT KAMPANYASI ÖDEME PLANLARI

Emlak Konut GYO ödeme sistemiyle bankasız ve kefilsiz olarak vatandaşlara konut sahibi olmaları için 4 ayrı ödeme koşulu sunuluyor;

1. koşulda; peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılıyor.

2. koşulda; Yüzde 25 peşinat, vade farksız ara ödemeli satış koşulda 6. 12. ve 24. aylarda ara ödemeler sunuluyor.

3.koşulda da; Yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sağlanıyor.

4. ve son koşulda ise; Yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçenekleriyle konut sahibi olunabiliyor. 

Emlak Konut GYO 1,29 faiz kampanyasına kimler başvurabilir, son başvuru tarihi ne zaman?

EMLAK KONUT GYO 2024 KAMPANYASI HANGİ PROJELERDE GEÇERLİ?

Emlak Konut GYO kampanyası İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Denizli'de yer alan toplamda 16 projede geçerli olacak.

İstanbul'daki Düşler Vadisi, Batıyakası, Çınarköy Evleri, Vadi Evleri-1, Ebruli Kayaşehir,  Vadi Evleri-2, Tual Gölyaka,  Majör Gölyaka, Meydan Başakşehir, Gölyaka İstanbul ve Yeni Fikirtepe, İzmir'deki  Evora  İzmir  ve Allsancak, Denizli'deki Evora Denizli, Balıkesir'deki Balıkesir Emlak Konutları ve  Antalya'daki Park Yaşam Antalya projeleri kampanya kapsamında bulunuyor. 


EMLAK KONUT GYO KONUT KAMPANYASI NE ZAMAN BİTECEK?

Emlak Konut GYO 2024 kampanyası dahilinde 2 bin konut satışı bekleniyor. Yapılan açıklamaya göre; kampanyada herhangi bir süre sınırı bulunmuyor fakat beklenilen satış oranına ulaşıldığında kampanyanın sonlanacağı ifade ediliyor.

 

Volkswagen Tiguan Haziran fiyatları tek tek açıklandı: Sıfır araç alacaklar dikkat! Volkswagen Tiguan 2024 fiyat listesi

Ünlü kripto fenomeni uyardı: Bayram öncesi dolar ve gram altın alırsan zarar edersin!

İzmir ve Afyonkarahisar'da satılık 5 arsa! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!


Geri Dön