27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi bugün!

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi bugün!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, projelerinden olan  Ankara  Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi'nin tarihini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklama ile duyurdu.   

Emlak Konut GYO projelerinden  Ankara  Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün saat 11:00'de yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi bugün!

İlk ihale iptal edildi

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap ihalesinin ilk oturumu 2 Kasım'da, ikinci oturumu ise 11 Kasım'da gerçekleştirilmişti. İhale için en yüksek teklifi veren şirket 580 milyon TL ile MR Grup İnşaat olmuştu. Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap ihalesi 2. oturumunun da yapılmasından sonra iptal edildiği duyuruldu.  

Emlak Konut GYO, ihalenin iptaliyle ilgili olarak 16 Kasım tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şu açıklamayı yaptı:

"Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi, verilen teklif uygun bulunmadığından iptal edilmiştir."

Konut, cami ve park fonksiyonlu arsa

Ankara Çankaya Çayyolu'nda bulunan arsa 37 bin metrekare alana sahipken, arsanın emsale esas inşaat alanı ise 11 bin 114 metrekare olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi bugün!

Hatıra ormanına komşu

Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap arsası TSK Ankara Garnizonu Hatıra Ormanı'nın yanı başında yer alıyor. Merkezi konumuyla ön plana çıkan arsa Dumlupınar Bulvarı'na da yakın lokasyonda bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri resmen satışta! Yeni proje!

Emlak Konut GYO'nun 2021'de en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut GYO, 2021'de satış hedefini yüzde 56 aştı!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön