Emlak Konut

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'ye anlaştı!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde imzalar atıldı. Etap İhalesine ilişkin açıklama yayınladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya Aksu 1. Etap İhalesine ilişkin açıklama yayınladı.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu 13 Haziran 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirimiş ve en yüksek teklifi yapmıştı.

Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici İZKA Gayrimenkul İnşaat A.Ş. & PARK İzmir Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  İş Ortaklığı  (İZKA Gayrimenkul-PARK İZMİR Adi Ortaklığı). ile 09.08.2022 tarihinde imzalandı.

Peki Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için en yüksek teklif hangi firma tarafından verildi? İşte merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için en yüksek teklif İzka İnş. Taah. Müh. Ltd. Şti. tarafından verildi. Şirket, ihalede 5 milyar 50 milyon TL'lik teklif sundu. 

İzka İnş. Taah. Müh. Ltd. Şti. tarafından verilen teklif şu şekilde: 

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG): 5.050.000.000 Türk Lirası

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG): 1.515.000.000 Türk Lirası

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı: Yüzde 30

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş Mahallesi, 15527 ada 1 parselde yer alıyor. Arsanın 64 bin 108 metrekare arsa alanına ve 112 bin 189 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip olduğu belirtildi. Emsal ise 1,75 olarak kayda geçti. 

EMLAK KONUT GYO KAP AÇIKLAMASI:

Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici İZKA Gayrimenkul İnşaat A.Ş. & PARK İzmir Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  İş Ortaklığı  (İZKA Gayrimenkul-PARK İZMİR Adi Ortaklığı). ile 09.08.2022 tarihinde imzalanmıştır. 

Sözleşme değerleri aşağıdaki gibidir;

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 5.050.000.000 TL

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : %30,00

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 1.515.000.000 TL


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap 2. Oturum İhalesi 11 Ağustos'ta!

Emlak Konut GYO, Kartal İhalesi 10 Ağustos'ta!