28 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO, Ataşehir Belediyesi'nin açtığı davadan haberdar oldu!

Emlak Konut GYO, Ataşehir Belediyesi'nin açtığı davadan haberdar oldu!

Emlak Konut GYO, ihaleye çıkardığı İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 5. Bölge'deki arsa hakkında Ataşehir Belediyesi'nin açtığı davayı öğrendi



Emlak Konut GYO, ihaleye çıkardığı İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 5. Bölge'deki arsa hakkında bir açıklama yaptı. Kurumdan verilen bilgi şu yönde:

Mülkiyeti Şirketimize ait olan ve 12.04.2012 tarihinde İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 5. Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi olarak ihaleye çıkarılan; İstanbul İli, Ataşehir İlçesi 3391 ada 9 parsel sayılı taşınmaza ilişkin olarak Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından Şirketimiz ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı aleyhine Kadıköy 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2012/535 E sayılı dosya ile, ihtiyati tedbir talepli olarak tapu iptali ve tescil davası açılmıştır. Mahkeme tarafından davaya ilişkin herhangi bir tebligat Şirketimize ulaşmamış olup Ataşehir Belediye Başkanlığı'nın 12.04.2012 tarihli, Şirketimiz muhatap dilekçesi ekinde sunduğu mahkemece verilen derkenar ile davaya muttali olunmuştur.

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com
 


Geri Dön