Emlak Konut

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy 2. Etap projesi için bir son dakika açıklamasında bulundu. Şirket Avcılar Firuzköy 2. Etap kapsamında ruhsat alınan konut ve dükkan sayısını açıkladı. İşte merak edilen ayrıntılar... Etap Yapı Ruhsatı hakkında açıklama yaptı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Avcılar Firüzköy 2.Etap Yapı Ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy 2. Etap projesi kapsamında ruhsat alınan konut ve dükkan sayısını tek tek duyurdu. 

Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için kaç konut ile dükkanın yapı ruhsatı alındı? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap kapsamında 192 adet konut ile 27 adet dükkandan meydana gelen toplam 219 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 27 Nisan'da alındı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firuzköy Mahallesi, 809 ada 2 parselde hayata geçiriliyor. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın için Cevahir Yapı San. Turz. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 3 Ekim 2022 tarihinde sözleşme imzalanmıştı. Proje kapsamında, Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri 4 milyar 745 milyon 714 bin 286 Türk Lirası olarak açıklanmıştı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap, Ispartakule Gişelerine, Avrupa Otoyolu'na ve Küçükçekmece Gölü'ne yakın lokasyonda yükseliyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etabı olan Tual Gölyaka'da ön satış süreci de başladı. Tual Gölyaka projesi Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilecek. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi, "İstanbul Avcılar Firüzköy 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 809 Ada 2 Parselde yer alan 192 adet Konut ve 27 adet Dükkandan oluşan, toplam 219 adet Bağımsız Bölüme ait Yapı Ruhsatları 27.04.2023 tarihinde alınmıştır.

5 bin 785 konutluk Emlak Konut GYO Firuzköy projesinin ilk etabı Tual Gölyaka yarın ön satışta!

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut GYO ve THY'den Arnavutköy'e 14 bin konutluk proje geliyor!