Emlak Konut

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi.  Etap Yapı Ruhsatı hakkında açıklama yaptı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Avcılar Firuzköy 2. Etap Yapı Ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği proje için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Avcılar Firuzköy 2. Etap kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. 

İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap projesi, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firuzköy Mahallesi, 809 ada 3 parselde hayata geçiriliyor. 

Proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesine göre; 231 adet konut ve 29 adet dükkandan oluşan, toplam 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 29 Mayıs 2023 tarihinde alındı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap kapsamında 192 adet konut ile 27 adet dükkandan meydana gelen toplam 219 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları da 27 Nisan tarihinde alınmıştı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın için Cevahir Yapı San. Turz. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 3 Ekim 2022'de sözleşmesi imzalanmıştı. Proje çerçevesinde, Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri 4 milyar 745 milyon 714 bin 286 lira şeklinde duyuruldu. 

Proje, Ispartakule Gişelerine, Avrupa Otoyolu'na ve Küçükçekmece Gölü'ne yakın konumuyla dikkat çekiyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği projenin ilk etabı olan Tual Gölyaka'da ön satış süreci geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Diğer bir etap olan Majör Gölyaka'da satışa sunuldu. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi, "İstanbul Avcılar Firüzköy 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 809 Ada 3 Parselde yer alan 231 adet Konut ve 29 adet dükkandan oluşan, toplam 260 adet Bağımsız Bölüme ait Yapı Ruhsatları 29.05.2023 tarihinde alınmıştır.

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Arnavutköy ödeme planı! Emlak Konut Arnavutköy kura çekiliş ne zaman?