Emlak Konut

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...  

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Balıkesir Altıeylül Sözleşme İmzalanmasına ilişkin açıklama yaptı. 

Peki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Altıeylül projesini hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi Solid Gayr. Yat. İnş. San. ve Tic. A.Ş. & ADIM GY İnş. San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 14 Eylül 2022 tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül projesi için imzalanan sözleşmenin bedeli 825 milyon Türk Lirası olarak belirlendi. 

 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Altıeylül arsası, Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Gümüşçeşme Mahallesi, 10004 ada 1 ve 2 parsellerde  konumlanıyor. Boş durumda olan ve bitişik şekilde konumlanan parseller, Vasıf Çınar Caddesi’nin güneydoğusunda, 14. Atatürk Caddesi’nin kuzeybatısında bulunuyor. Balıkesir Tren Garı'nın karşısında yer alan arsaların yakın çevresinde, Vasıf Çınar Caddesi, TCDD Balıkesir Tren Garı, Balıkesir TTM, Karesi Belediyesi, Balıkesir Vergi Dairesi başkanlığı, Kepsut Caddesi Kavşağı yer alıyor. 

Emlak Konut GYO'nun Balıkesir parselleri için geçtiğimiz Mart ayında bir değerleme raporu yayınlandı. Bu rapora göre; Emlak Konut GYO Balıkesir parselleri için 170 milyon 43 bin 622 TL piyasa değeri, 200 milyon 651 bin 473 TL KDV dahil toplam satış değeri belirlenmişti.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici SOLİD Gayr. Yat. İnş. San. ve Tic. A.Ş. & ADIM GY İnş. San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 14.09.2022 tarihinde imzalanmıştır.

  
Sözleşme Bedeli: 825.000.000 TL + KDV'dir.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Firuzköy 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Kiler GYO, İstanbul Ümraniye İnkılap arsası için sözleşme imzalayacak! 

Emlak Konut GYO Balıkesir projesinin ruhsatını aldı!