Emlak Konut

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2. Oturum Sonucu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap İhalesinin ikinci oturumu dün saat 14:30'da gerçekleştirildi, ihaleye 4 firma teklif verdi.

Peki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi? İşte ayrıntılar...
 

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap İhalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün saat 14:30'da gerçekleştirildi. Söz konusu ihaleye 4 firma teklif verdi.


İşte o teklifler


Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 1424 ada 5 parselde bulunuyor. Fonksiyonu 'Gelişme Konut Alanı' olarak belirtilen arsa 22 bin 310 metrekare alana sahip.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap arsası için yapılaşma koşulları da açıklandı. Bu kapsamda arsanın emsali 1,50 olarak belirtilirken, emsale inşaat alanı da 33 bin 465,56 metrekare şeklinde açıklandı.

Konumuyla dikkat çeken Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap arsası, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne, Sanayi Sitesi'ne ve Avrupa Otoyolu'na yakın mesafede yer alıyor. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması şu şekilde:

Şirketimiz projelerinden İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2.oturumu 05.04.2023 tarihinde saat 14:30'da yapılmıştır.

İhalenin 2. oturumuna katılan istekliler ve yazılı nihai teklifleri;

Gelen en yüksek teklif;

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG): 4.125.000.000 TL

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG): 1.650.000.000 TL

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı: %40

FUZUL YAPI İNŞ. PAZ. A.Ş. tarafından verilmiştir.

Teklifler değerlendirme aşamasındadır.

İstekliler ve teklifleri ekte yer almaktadır.

İhaleye ilişkin döküman ektedir.

Döküman için tıklayın

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu 18 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif!