Emlak Konut

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap için imzalar atıldı! Projeyi Aydur Yapı inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için yüklenici ile sözleşme imzaladı. Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar... Etap Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı.

 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesini, yüklenici ile imzaladı. 

Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap için 14 Ekim 2022 tarihinde, Yüklenici Aydur Yapı ile sözleşme imzalandı. İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşme bedeli 861 milyon Türk Lirası olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap sözleşme değerleri şu şekilde: 

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 2.870.000.000 Türk Lirası

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : Yüzde 30,00

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 861.000.000 Türk Lirası

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap 3 parselde hayata geçirilecek. Bu parsellerin imar durumları  konut + ticaret alanı ve konut alanı olarak belirtildi. İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 1949 ada 1 parsel, 1971 ada 3 parsel ve 649 ada 3 parselde inşa edilecek. 

Toplam arsa alanı 67 bin 294 metrekare olarak belirlenen Başakşehir Hoşdere 7. Etap, toplam 52 bin 402 metrekare kullanılabilir emsal inşaat alanına sahip. 

Hoşdere Millet Bahçesi'ne ve Boğazköy'e yakın konumuyla ön plana çıkan proje, Hadımköy Kavşağına ve Avrupa Otoyolu'na da yakın konumda hayata geçirilecek. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici AYDUR Yapı A.Ş. ile 14.10.2022 tarihinde imzalanmıştır. 

Sözleşme değerleri aşağıdaki gibidir;

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 2.870.000.000 TL

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : %30,00

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 861.000.000 TL

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım başlıyor!