27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beşiktaş değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Değerlemeye konu olan taşınmaz; İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi, 1646 ada 55
parsel olup toplam 3.357,46 metrekare yüzölçüme sahip. Parsel, Barbaros Bulvarı'na, Emirhan Caddesi'ne cepheli konumda. Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulü Zincirlikuyu, Levent, Mecidiyeköy ve Beşiktaş ilçe merkezine ve çevreyollarına yakın mesafede konumlanıyor. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün çevresinde Levent- 4. Levent Merkezi İş Alanı, Garanti BBVA Genel Müdürlük, Zorlu AVM, Zincirlikuyu Metrobüs, Gayrettepe Metro, Levent Metro, Zincirlikuyu Mezarlığı, Metrocity AVM ile Büyükdere Caddesi ve Barbaros Bulvarı çevresinde ticari kullanımlar ile iç kesimlerde fiziksel yaşı yüksek, kapalı konut siteleri ile alt katları ticaret üst katları konut kullanımlı binalar yer alıyor.  

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Değerleme konusu taşınmaza erişim Mecidiyeköy, Fulya, Levent, Ortaköy ve Beşiktaş ilçe merkezinden sağlanabiliyor. Mecidiyeköy yönünden Büyükdere Caddesi ve Yıldız Posta Caddesi vasıtası ile Barbaros Bulvarı'na girilerek bu bulvar vasıtası ile; Beşiktaş yönünden Barbaros Bulvarı ve Emirhan Caddesi vasıtası ile; Fulya yönünden Emirhan Caddesi ve Bayındır Sokak vasıtası ile Levent yönünden ise Büyükdere Caddesi ve Barbaros Bulvarı vasıtası ile taşınmazın bulunduğu noktaya özel araçlar ve toplu taşıma araçları ile ulaşım imkanı bulunuyor. 

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün toplam değeri 80 milyon 579 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 95 milyon 83 bin 220 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesinde yer alan taşınmaz için hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın


Geri Dön