Proje Güncel

Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede? Emlak Konut GYO Beykoz fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve Emlak Konut GYO Beykoz fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 776 konutluk dev projenin detayları...Emlak Konut GYO Beykoz projesi 376 milyon 429 bin 500 TL'ye mal olacak

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için düğmeye bastı. Emlak Konut GYO Beykoz projesi 376 milyon 429 bin 500 TL'ye mal olacak. 

Merakla beklenen Emlak Konut GYO Beykoz projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek. Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. 

Emlak Konut Beykoz projesinin imar planlama alanı 9,1 ha büyüklüğünde, Beykoz Belediyesi mülkiyetindeki 487 ada, 80 ve 81 nolu parseller (eski adresi ile 487 ada, 3 nolu parsel) 82 bin 792 metrekare olup, söz konusu proje alanı  80 ve 81 nolu parseller sırasıyla 34 bin 740 metrekare ve 34 bin 740 metrekare ve toplamda 69 bin 480 metrekare genişliğinde.

Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve Emlak Konut GYO Beykoz fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 776 konutluk dev projenin detayları...

Merakla beklenen Emlak Konut Beykoz projesi kapsamında toplam 776 konut ve 47 iş yeri hayata geçirilecek. Proje alanında yer alan toplamda 238 adet yapının tamamı ruhsatsız ve imar durumuna aykırı. Emlak Konut GYO Beykoz projesi öncesinde Beykoz Belediyesi tarafından bu yapıların seçici yıkım temel alınarak yıkımı gerçekleştirilecek. Daha sonra ize bu alan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi için Emlak Konut G.Y.O. A.Ş.’ye devredilecek. 

Emlak Konut Tokatköy projesinin 2024 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor. Proje kapsamında, 80 nolu parselde konutlar için 188, iş yerleri için 6; 81 nolu parselinde konutlar için 186, iş yerleri için 40 adet otopark ihtiyacı; toplamda 420 otopark ihtiyacı bulunuyor. Projede 421 adet otopark yapılacak.


Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede 
Emlak Konut GYO Beykoz projesi Beykoz-Üsküdar sahil yolu olan Çayır Caddesi devamında bulunan Sultan Aziz Caddesinin batısında yer alıyor. Güneyde Beykoz İskelesine yaklaşık 2 kilometre, Kavacık Kavşağına 12 kilometre mesafede bulunuyor.

Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede 
Merakla beklenen Emlak Konut GYO Beykoz projesi İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Orta Çeşme Mahallesi, 487 ada, 80 ve 81 nolu parseller üzerinde yükselecek.

Emlak Konut GYO Beykoz fiyat listesi
Emlak Konut GYO Beykoz fiyat listesi henüz belli olmadı. Emlak Konut GYO Beykoz fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Emlak Konut GYO'nun Ebruli Ispartakule'deki toplam geliri 345.6 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesine 15 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesine hangi firmalar katıldı?