Emlak Konut

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım ile ilgili ayrıntılar... Etap 1

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım Yer Teslimi hakkında açıklama yaptı.

Peki Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 1. Kısım hangi firma tarafından inşa eidlecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 1. Kısım ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO tarafından, Çamlıca 1. Etap 1. Kısım yer teslimi ve sözleşme imzalanmasına ilişkin açıklama yapıldı. Konut GYO Çamlıca 1. Etap 1. Kısım için, AYDUR Yapı A.Ş. & EPM İnş. Taah. Teks. Tic. ve San. Ltd. Şti. Adi Ortaklığı ile 23 Eylül 2022 tarihinde sözleşme imzalandığı belirtildi. 

İki şirket arasında İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi için imzalanan sözleşmenin bedeli 1 milyar 315 milyon Türk Lirası olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO, söz konusu proje ile ilgili bugün yaptığı ikinci açıklamasında ise Çamlıca 1. Etap 1. Kısım için yer tesliminin yüklenici  Aydur Yapı A.Ş. & EPM İnş. Taah. Teks. Tic. Ve San. Ltd.Şti. Adi Ortaklığı'na 27 Eylül tarihinde yapıldığını belirtti.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı merakla beklenen Çamlıca projesi İstanbul ili Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi 1151 Ada, 297-321-322-323-325-326-327 parsellerde hayata geçirilecek. 

Emlak Konut GYO Çamlıca projesinde 1230 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alacak. Projenin inşaat alanı 178 bin 936 metrekare olarak açıklandı. Emlak Konut GYO Çamlıca projesinin 2025'in son çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında  imzalanan  "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği  Protokolü" kapsamında,  Bakanlık adına şirketimiz tarafından ihale edilen, İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin Yer Teslimi, Yüklenici Aydur Yapı A.Ş. & EPM İnş. Taah. Teks. Tic. Ve San. Ltd.Şti. Adi Ortaklığı'na 27.09.2022 Salı günü yapılmıştır.

Emlak Konut GYO'dan Çamlıca'ya 1.230 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!