Emlak Konut

Emlak Konut GYO Çekmeköy projesi başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Çekmeköy projesinin yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığı açıklandı. İşte ayrıntılar...  

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Çekmeköy Yer Teslimi hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mahallesi'nde konumlanıyor. Arsa kapsamında yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığı açıklandı.

Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası nerede bulunuyor? Emlak Konut GYO Çekmeköy arsasının alanı kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin Yer Teslimi, Yüklenici İZKA Gayr. İnş. A.Ş. - Park İstanbul Gayr. Yat. A.Ş. İş Ortaklığı'na gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için ilk ihale 28 Şubat'ta, ihalenin ikinci oturumu da 14 Mart'ta gerçekleştirilmişti. Çekmeköy arsası için sözleşme 12 Mayıs 2023'te yüklenici firma ile imzalandı. Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için İZKA Gayr. İnş. A.Ş. tarafından sözleşme kapsamında verilen teklif şu şekilde:

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 12.010.000.000 Türk Lirası

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : Yüzde 40

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 4.804.000.000 Türk Lirası

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası, 4 adet ayrı parselden meydana geliyor ve parsellerin alanları, 11 bin 911 metrekare ile 21 bin 906 metrekare arasında değişiyor. 87 bin 329 metrekare emsal inşaat alanına sahip olan arsa, Şile Otoyolu'nun yanı başında yer alıyor. 

Emlak Konut GYO yatırımlarına hız verdi. Geçtiğimiz günlerde de Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzaların atıldığı açıklandı. Bu kapsamda İstanbul Arnavutköy Dursunköy 2. Etap 1. Kısım İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesine, Yüklenici ANTAŞ Altyapı A.Ş. & GÖKYOL İnş. ve San. A.Ş. İş Ortaklığı ile 24 Mayıs'ta resmen imza atıldı.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin Yer Teslimi, Yüklenici İZKA Gayr. İnş. A.Ş. & Park İstanbul Gayr. Yat. A.Ş. İş Ortaklığı'na yapılmıştır.

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme!