Emlak Konut

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için sözleşme imzalandı. Peki en yüksek teklifi hangi firma vermişti, hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası ile ilgili merak edilenler...  

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Çekmeköy Taşdelen) sözleşmesinin imzalandığını açıkladı. 

Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için en yüksek teklifi hangi firma vermişti, hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için ihalenin ilk oturumu 28 Şubat tarihinde, ikinci oturumu ise 14 Mart tarihinde yapılmıştı. Şirket, dün yaptığı bir açıklama ile sözleşme için imzaların atıldığını duyurdu. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için sözleşme 12 Mayıs 2023 tarihinde İZKA Gayrimenkul - Park İstanbul Adi Ortaklığı ile imzalandı. Söz konusu için sözleşme değerleri de şu şekilde açıklandı: 

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 12.010.000.000 lira

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : Yüzde 40

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 4.804.000.000 lira

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası, 4 adet ayrı parselden oluşuyor ve toplam emsal inşaat alanı 87 bin 329 metrekare. Taşdelen arsasını oluşturan parsellerin alanları, 11 bin 911 metrekare ile 21 bin 906 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Arsa Şile Otoyolu'nun yanı başında bulunuyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul Çekmeköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi''nin sözleşmesi, Yüklenici Yüklenici İZKA Gayr. İnş. A.Ş. & Park İstanbul Gayr. Yat. A.Ş. İş Ortaklığı (İZKA Gayrimenkul - Park İstanbul Adi Ortaklığı  ile 12.05.2023 tarihinde imzalanmıştır. 

Sözleşme değerleri aşağıdaki gibidir;

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 12.010.000.000 TL

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : %40

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 4.804.000.000 TL 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'deki projesinde ruhsatlar alınıyor!

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 881,1 milyon TL kar!