Emlak Konut

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 2. Etap için imzalar atıldı! Çekmeköy'e 1.915 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 2. Etap sözleşmesi, Aydur İnşaat Taahhüt Ticaret ile 25 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 230 milyon TL olarak belirlendi. jpg'/>Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Çekmeköy 2

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Çekmeköy 2. Etap sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO yaptığı KAP açıklamasında Çınarköy Evleri 2. Etap sözleşmesinin Aydur İnşaat Taahhüt Ticaret ile 25 Nisan tarihinde imzalandığını duyurdu.

SATIŞLAR BAŞLADI

Satışların geçtiğimiz Ocak ayında başladığı Emlak Konut GYO Çınarköy Evler, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. 

Peki 2. Etap için imzaların atıldığı Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri'nde kaç konut yer alıyor? İşte merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri'nde toplam 1.915 adet konut yer alıyor. Projede  konutların yanı sıra 56 adet ticari alan da mevcut.

710 bin metrekarelik arsa alanıyla dikkat çeken Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

138 BİN METREKARELİK YEŞİL ALAN

138 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alanın yer aldığı Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi Kuzey Marmara Çevre Yolu bağlantısına yakınlığıyla dikkat çekiyor. Projede; yeşil alanlar, hamam, spor kompleksleri, dini tesisler, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sağlık tesisleri,  kapalı havuz, sauna, sosyal alanlar, okul ve kreş mevcut.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 2. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Aydur İnş. Taah. Tic. ve San. Tur. Taş. Hiz. Ltd. Şti. & Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile 25.04.2022 tarihinde imzalanmıştır.

  
 Sözleşme Bedeli: 1.230.000.000 TL + KDV'dir.

Web: http://cinarkoy.emlakkonut.com.tr/

Tel: 444 3 655

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap 2. oturum ihalesi 22 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!