Emlak Konut

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Serra Mühendislik inşa edecek! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 3.Etap 1.Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Serra Müh. Taah. İnş. ile imzalandı.  jpg'/>Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Çekmeköy 3

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Çekmeköy 3. Etap Sözleşme İmzalanmasına ilişkin açıklama yaptı. 

Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy 3. Etap 1. Kısım projesini hangi firma inşa edecek? Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım için sözleşme bedeli kaç lira oldu? Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım nerede? İşte merak edilen ayrıntılar..

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 3.Etap 1.Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Serra Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. ile 13 Haziran 2022'de imzalandı. 

İstanbul Çekmeköy 3.Etap 1.Kısım için sözleşme bedeli 635 milyon TL+KDV olarak açıklandı.

Yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen Çınarköy Evleri, doğal yaşam konseptiyle rahat bir yaşam sunuyor ve toplam 1.915 adet konuttan meydana geliyor. Proje,  Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne de yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 3.Etap 1.Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici SERRA Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. ile 13.06.2022 tarihinde imzalanmıştır.
  
Sözleşme Bedeli: 635.000.000 TL + KDV'dir.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'lik teklif!

Akadia İncek satışta! Yeni proje!