Emlak Konut

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 3. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 3. Kısım projesinin yer teslimi Aydur İnşaat'a yapıldı.Etap 3

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Çekmeköy 3. Etap 3. Kısım Yer Teslimine ilişkin açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Çekmeköy 3. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi' nin yer teslimi, Aydur İnş. Taah. Tic. ve San. Tur. Taş. Hiz. Ltd. Şti'ne 19 Temmuz  2022 salı günü yapıldı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 3. kısım projesi nerede inşa ediliyor? Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 3. kısım projesinde kaç daire var? İşte proje hakkında merak edilen tüm ayrıntılarlar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne yakın konumu ile ilgi odağı olurken, doğal yaşam konsepti il dikkat çekmeyi başarıyor. Toplam 1.915 konutun bulunacağı projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 da 1 salon konut tipleri yer alıyor.

138 bin metrekare büyüklükte yeşil alana yer verilen projede; hamam, spor kompleksleri, dini tesisler, sauna, çocuk oyun alanları, sağlık tesisleri, yüzme havuzu, kapalı havuz,  sosyal alanlar, okul ve kreş gibi sosyal alanlar da bulunuyor.
 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimiz projelerinden " İstanbul Çekmeköy 3. Etap 3. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi " nin Yer Teslimi, Yüklenici Aydur İnş. Taah. Tic. ve San. Tur. Taş. Hiz. Ltd. Şti'ne 19.07.2022 Salı günü yapılmıştır.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ve 3. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun 2022'nin ilk yarısında en çok satış yapan projesi hangisi?

Kira kontratı yenilenmezse devam eder mi?

Ev sahiplerine kötü, kiracılara iyi haber! Artık iade edilecek

Ev satın alırken hangi cephe tercih edilir? Hangi cephe ev alırken tercih edilmelidir?

Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap tasfiye edildi!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesine 6 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!