05 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yüklenici Karpem İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım ile ilgili merak edilen bütün detaylar...



Emlak Konut GYO Çınarköy 4. Etap 1. Kısım için sözleşme Haziran ayında imzalanmıştı. Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 4. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşme bedeli 420 milyon Türk Lirası+ KDV olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesinde  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Doğal yaşam konseptiyle inşa edilen proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne de yakın konumda yükseliyor. 

Toplam 1.915 konuta yer verilecek olan Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesinde, 138 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Proje 710 bin metrekarelik arsa alanında hayata geçiriliyor. 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım başlıyor!

Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen projede, 56 adet ticari ünite de inşa edilecek. Yatay mimari anlayışıyla inşa edilen Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesinde, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, hamam, spor kompleksleri, kapalı havuz, yüzme havuzu, dini tesisler, sağlık tesisleri, sauna, sosyal alanlar, okul ve kreş gibi donatılar bulunuyor. 

Emlak Konut Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden " İstanbul Çekmeköy 4. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi"nin Yer Teslimi, Yüklenici Karpem İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. ne yapılmıştır.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 2. Etap projesi başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap projesi başlıyor! 


Geri Dön