03 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Elite City'deki 44 işyerini satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO Elite City'deki 44 işyerini satışa çıkardı!

Elite City projesinde dokuzu blok halinde 44 ticari üniteyi açık artırma usulüyle ihaleye çıkarılacak. Emlak Konut GYO ve şžua İnşaat'ın hasılat paylaşımı metoduyla hayata geçirdiği projenin ihale tarihi, 18 Nisan 2011



Elite City projesinde dokuzu blok halinde 44 ticari üniteyi açık artırma usulüyle ihaleye çıkarılacak. Emlak Konut GYO ve şžua İnşaat'ın hasılat paylaşımı metoduyla hayata geçirdiği projenin ihale tarihi, 18 Nisan 2011, ihale adresi Ataşehir 'deki Emlak Konut GYO müdürlük binası olarak ifade edildi.
Emlak Konut GYO'nun bir başka girişimi de 13 ayrı proje için ihaleye çıkmak yönünde. İhaleye çıkma nedenini, projelerin tanıtım ve satışının yapılması olarak açıklayan kurum, projelerin yerlerini ise İstanbul 'da Silivri, Büyükçekmece, İkitelli, Bakırköy, çekmeköy ve Tuzla, Kocaeli 'nde Körfezkent ve Gebze, Tekirdağ 'da çorlu ve çerkezköy, Kırklareli 'nde Lüleburgaz ve  İzmir  'de de Karşıyaka olarak ifade etti. İhale, kurumun Ataşehir 'deki genel müdürlük binasında 17 Mayıs 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.


Geri Dön