Emlak Konut

Emlak Konut GYO Göktürk projesi geliyor! Yeni proje! 

Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi sınırlarında bulunan arsalarda yeni bir proje geliştirmek için düğmeye bastı ve protokol imzaladı.  Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi sınırlarında bulunan arsalarda yeni bir proje geliştirmek için düğmeye bastı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) işbirliği protokolü hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi sınırlarında bulunan arsalarda yeni bir proje geliştirmek için düğmeye bastı. 

İşte Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilecek yeni projenin detayları...

Emlak Konut GYO, toplam 329 bin 321 metrekare yüzölçüme sahip arsalarda proje inşa edilmesi amacıyla iş birliği protokolü imzaladı. 

Batıyakası 1. Etap'ı bu ay içinde satışa sunmaya hazırlanan Emlak Konut GYO, geçen ay Çınarköy Evleri projesini satışa sunmuştu. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, şimdi de Göktürk'teki yeni projesi için harekete geçti. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk mahallesi sınırlarında yer alan toplam 329.321,30 m2 yüz ölçümlü arsalar üzerinde proje geliştirmek üzere iş birliği protokolü imzalanmıştır.

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e 5 bin 785 konutluk yeni proje!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com