02 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO gong töreni ile işlem görmeye başlayacak!

Emlak Konut GYO gong töreni ile işlem görmeye başlayacak!

 Ön ve kesin talep süreçlerinde yatırımcıların gösterdiği yoğun ilgiyle tarihi rekorlar kıran Türkiye’nin gayrimenkul devi Emlak Konut GYO, İMKB’de düzenlenecek gong töreniyle işlem görmeye başlıy



 Ön ve kesin talep süreçlerinde yatırımcıların gösterdiği yoğun ilgiyle tarihi rekorlar kıran Türkiye’nin gayrimenkul devi Emlak Konut GYO, İMKB’de düzenlenecek gong töreniyle işlem görmeye başlıyor.

“EKGYO” kodu ve 1.70 TL’lik fiyatla Kurumsal Ürünler Pazarı’nda işlem görmeye hazırlanan  Emlak Konut GYO,  Türkiye’nin halka açık en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı ünvanına sahip oldu. Yurtiçinde tahsilatın 4.1 katı, yurtdışında 1.5 katı ve toplamda ise 2.2 katı talep gören Emlak Konut GYO için 29 bin 119 yurtiçi yatırımcıdan talep geldi. Böylece, Cumhuriyet tarihinin en büyük 5 halka arz işleminden birini gerçekleştirmiş oldu.

Emlak Konut GYO için 2 Aralık Perşembe günü İMKB’de düzenlenecek törende “ilk gong”u SPK Başkanı Vedat Akgiray, İMKB Başkanı Hüseyin Erkan ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum çalacak.

Saygılarımızla,
Emlak Konut GYO

Tarih:  2 Aralık 2010, Perşembe
Yer:     İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) - İstinye
Saat:   08:30 Kahvaltı
  09:15 Konuşmalar 
 09:30 İlk gong


Geri Dön