09 / 08 / 2024

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 14. Etap için imzalar atıldı! Aynı şirkete ikinci proje gitti! 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 14. Etap için imzalar atıldı! Aynı şirkete ikinci proje gitti! 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 14. Etap içi yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hatay Antakya 14. Etap Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, Bakanlık adına Şirket tarafından ihale edilen Hatay Antakya 14. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. 

8 Ağustos tarihinde imzalanan sözleşmenin bedeli 1 milyar 150 milyon TL + KDV şeklinde açıklandı. Yüklenici firma ise Kiska – Çetin Sezgin 14. Etap İş Ortaklığı oldu. 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 14. Etap için imzalar atıldı! Aynı şirkete ikinci proje gitti! 

HATAY'DA KONUT İNŞASI ÇALIŞMALARI TAM GAZ 

Hatay Antakya 1. Etap deprem konutlarının sözleşmesi de Kiska-Kom İnş. ve Tic. A.Ş. - Çetin Sezgin İş Ortaklığı ile imzalanmıştı. Dün imzaları atılan Hatay Antakya 14. Etap da Kiska-Kom İnş. ve Tic. A.Ş. - Çetin Sezgin İş Ortaklığı, Emlak Konut GYO'nun Hatay'daki ikinci projesi oldu. 

Kiska-Kom İnş., 1966'da Ankara'da kuruldu. Kiska 2015 yılından itibaren Kiska-Kom İnşaat ve Ticaret A.Ş. olarak faaliyetlerine devam ediyor. 

Çetin Sezgin Yapı İnşaat ise 1983 yılı  Ankara  Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun olan Çetin Sezgin tarafından kuruldu. Merkezi Mardin'de olmak üzere İzmir'de de şubesi olan bir inşaat firması şeklinde hizmet veriyor. 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 14. Etap için imzalar atıldı! Aynı şirkete ikinci proje gitti! 

Emlak Konut GYO, geçtiğimiz aylarda da son olarak Emlak Konut GYO Hatay Antakya 10. Etap için Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 15 Mayıs'ta sözleşmeye imza atıldığını, sözleşme bedelinin 5 milyar 56 milyon + KDV olduğunu duyurmuştu. 

Şirket, Hatay'da 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap, 4. Etap, 7. Etap ve 8. Etap, 9. Etap için de sözleşmeleri peş peşe imzaladı. 

Hatay Antakya 2. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi için Cevahir Yapı ile,

Hatay Antakya 3. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi için UNTD İnş. A.Ş. ile, 

Hatay Antakya 4. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi için Torkam İnşaat ile, Hatay Antakya 7. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi için Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. ile sözleşme imzalanmıştı. 

 

Kanal İstanbul hattındaki  TOKİ  ve Emlak Konut GYO projelerine milyonluk ceza kesildi iddiası!

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap başlıyor! 

Emlak Konut GYO'nun ilk yarı şampiyonu Çınarköy Evleri oldu: 2 milyar TL'yi aşan satış yapıldı! 


Geri Dön