27 / 09 / 2024

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu'da 60 ay vadeyle, yatırım değeri yüksek arsa satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu'da 60 ay vadeyle, yatırım değeri yüksek arsa satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu'da yatırım değeri yüksek arsaları 60 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...




Emlak Konut GYO tarafından İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu illerinde yer alan 14 adet arsa e-ihale usulü ile satışa sunuldu. 

İhale kapsamında Kastamonu ve Kocaeli'de birer adet, İzmir'de 3 adet, İstanbul'da 4 adet, Ankara'da ise 5 adet arsanın satışı yapılacak.

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu da 60 ay vadeyle, yatırım değeri yüksek arsa satıyor!

EN KÜÇÜK ARSA İSTANBUL'DA

Emlak Konut GYO tarafından satışı yapılacak arsaların yüzölçümleri 13 metrekare ile 9 bin 110,04 metrekare arasında değişiyor. Söz konusu arsaların yatırım değerinin yüksek olduğu da belirtildi. 

Söz konusu arsaların imar durumları ise konut alanı, plansız alan, turizm+ticaret+konut alanı, turizm+ticaret+kültür alanı, ortaokul alanı, konut+ticaret alanı, teknik altyapı alanı, sosyal ve kültürel tesis alanı, olarak açıklandı. 

Satış kapsamında en küçük arsa 13 metrekare ile İstanbul Kartal Esentepe'de yer alıyor. Söz konusu arsanın imarı konut + ticaret alanı, emsali de 1.80 olarak açıklandı. 

Hisse yüzölçümü en büyük olan arsa ise Kastamonu Cide Doğankaya'da yer alıyor. Arsanın plansız olduğu belirtildi. 

Emlak Konut GYO, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu da 60 ay vadeyle, yatırım değeri yüksek arsa satıyor!

ARSA FİYATLARI VE ÖDEME ŞEKİLLERİ 

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Kastamonu illerinde satışı yapılacak arsalar için, yüzde 30'unu peşin, kalanını da 60 ay yüzde 1.49 faizle ödeme imkanı sunuluyor. 

Söz konusu arsaların satış fiyatları ise 800 bin TL'den başlıyor ve 2 milyon 800 bin TL'ye kadar yükseliyor. Arsalar için son teklif verme tarihi 12 gün sonra olarak açıklandı. 

Ayrıntılı bilgi Emlak Konut GYO'nun resmi internet sitesinde yer alıyor. Emlak Konut güvencesiyle arsa yatırımı yapmak isteyenlere özel fırsatlar sunulduğu belirtilen ihalede, avantajlı ödeme koşulları sağlanıyor. 

Kent Etiler'de en düşük konut fiyatı 27 milyon TL'den başlıyor! İstanbul'a 1.220 konutluk proje geliyor!

Reportage Türkiye’den İstanbul’a 1,5 milyar TL'lik dev proje! Afra Park'ta teslimler Aralık 2026'da!

THY - Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri fiyatları nasıl belirlendi? Konut fiyatları gözden geçirilmeli önerisi!


Geri Dön