Emlak Konut

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap ile ilgili merak edilenler... Etap Yer Teslimi ile ilgili açıklama yaptı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Yer Teslimi ile ilgili açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. 

Peki Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Peki Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avcılar Firuzköy 2. Etap için sözleşmeyi 3 Ekim 2022 tarihinde yüklenici firma ile imzalamıştı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avcılar Firuzköy 2. Etap Cevahir Yapı San. Turz. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap sözleşme değerleri şu şekilde: 

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 4 milyar 745 milyon 714 bin 286 lira

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : Yüzde 35,00

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 1 milyar 661 milyon lira

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın yer teslimi de 15 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu 22 Haziran tarihinde yapılmıştı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firuzköy Mahallesi, 809 ada 2 parsel, 809 ada 3 parsel, 810 ada 1 parsel ve 811 ada 3 parsellerde hayata geçirilecek. Konut ve ticaret alanı imarlı 3 parsel 60 bin 095 metrekarelik toplam arsa alanında yükselecek projede, cami ve park alanı da bulunuyor. Projenin emsale esas inşaat alanı ise 6 bin 104 metrekare olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap, Ispartakule Gişelerine, Avrupa Otoyolu'na ve Küçükçekmece Gölü'ne yakın konumda bulunuyor.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden "İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin Yer Teslimi, Yüklenici "CEVAHİR Yapı San. Turz. ve Tic. A.Ş. & HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı" na 15.10.2022 Cumartesi günü yapılmıştır.

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Rumelihisarı'ndan 600 milyon liraya arsa aldı!

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsasının ihalesi 25 Ekim'de!