27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kocaeli Gebze Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parsel için değerleme raporu hazırlatıldı.

Değerlemeye konu parseller, Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mahallesinde yer alan alıyor. Değerleme konusu 15 parselin toplam alanı 16 bin 690,84 metrekare olarak belirlendi. Parseller Yeni Bağdat Caddesi'ne yakın konumda bulunuyor, çevrelerinde Toki Kirazpınar Evleri, Gebze Emlak Konutları 1. ve 2. Etap evleri, Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi, boş arsalar ve eski yapılar yer alıyor. Bölgeye ulaşım özel araçlarla ve toplu taşıma araçlarıyla sağlanıyor. 6638 ada 6 parsel ve 6643 ada 1 parsel Gebze Emlak Konut 3. Etap projesine yakın konumda bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Yeni gelişmekte olan bir konut alanının bulunduğu bölgede konumlanan parseller, Tem otoyoluna 1.8 kilometre, D-100 Karayoluna 3.4 kilometre, Sabiha GÖkçen Havalimanı'na 28 kilometre, Eskihisar-Topçular Arabalı Vapur İskelesi’ne 11 kilometre, Osmangazi köprüsüne 12 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

Mevcutta parseller boş durumda olup, 6638 ada 6 parselin bir kısmı üzerinde daha önceden satış ofisi olarak kullanılan mevcutta Emlak Konut GYO A.Ş. tarfından herhangi bir gelir getirmediği beyan edilen yapı bulunuyor. Diğer 14 adet parsel ise boş durumda.

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Kocaeli  İli, Gebze İlçesi, Güzeller Mahallesinde yer alan 15 adet taşınmazlar için hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön