Emlak Konut

Emlak Konut GYO Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KÖY projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o gelişme...  Etap Kısmi Kesin Kabul hakkında açıklama yaptı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Köy 2. Etap Kısmi Kesin Kabul hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), Park Düzenleme İşleri, 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin (Projedeki Son Kısım) kısmi kesin kabulü yapıldı.

Açıklamada, kısmi kesin kabul tutanağının da 10 Mayıs 2023 tarihinde onaylandığı belirtildi. 

Peki Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 2. Etap nerede yükseliyor? Projede kaç konut var? İşte merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 2. Etap, İstanbul Zekeriyaköy’de 467 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 

Dünyaca tanınmış ve pek çok ödül sahibi İngiliz mimari grup Hopkins Architects tarafından tasarlanan proje, bir köy gibi yalın, şehir kadar şık olarak yükseliyor. 

KÖY Zekeriyaköy’de 1+1'den 6+1'e kadar çeşitli tip ve büyüklüklere sahip konut seçenekleri yer alıyor. Proje genelinde toplam 3 etapta yaklaşık 1.167 konut ve yaklaşık 15 bin metrekarelik alanda yeme, içme, eğlence ve alıveriş imkanları sunan, ÇarşıKÖY bulunuyor. Aynı zamanda projede 118 bin metrekarelik doğal koruluk alana da yer veriliyor. 

KÖY Zekeriyaköy projesinde ağırlıklı olarak 3+1 tipteki; 195 metrekare brüt alana sahip çift dubleks daireler bulunuyor. KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ta da toplam 417 adet konut yer alıyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması: 
Şirketimiz projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), Park Düzenleme İşleri, 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin (Projedeki Son Kısım) kısmi kesin kabulü yapılmış olup Kısmi Kesin Kabul Tutanağı 10.05.2023 tarihinde onaylanmıştır.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'deki projesinde ruhsatlar alınıyor!

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 881,1 milyon TL kar!