28 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Kuzey Yakası Projesi'nin değeri  ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kuzey Yakası Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi'ndeki Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesi Avrupa Otoyolu ile Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın konumda yer alıyor. Projenin yakın çevresinde Emlak Konutları Başakşehir Evleri, Avrupa Konutları Başakşehir, Olimpa AVM, Nidapark Başakşehir, Merkez Kayaşehir Spor Kulübü, Kayaşehir Millet Bahçesi bulunuyor. Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesine özel araçlarla ve toplu ulaşım araçları ile ulaşım sağlanabilir. 

Projenin yakın çevresinde inşaatı yakın geçmişte tamamlanmış kapalı konut siteleri, inşaat aşamasında olan projeler ile Sazlıdere Barajı ve baraj nedeniyle yapı yasaklı mutlak koruma alanı yer alıyor. 

Projeye ulaşım, toplu taşıma araçları ile Adnan Menderes Bulvarı ya da Kayaşehir Bulvarı üzerinden geçen toplu taşıma araçları ile; özel araçlar ile Anadolu Yakasından O-3 Otoyolu üzerinden sırasıyla O-7 Otoyolu, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi, İkitelli-Gaziosmanpaşa Yolu, Atilla Altıkat Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı ile sağlanıyor.

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin mevcut değeri 792 milyon 349 bin TL olurken, proje için KDV dahil 934 milyon 971 bin 820 TL değer takdir edildi. Projenin tamamlanması halinde ise  toplam değeri 951 milyon 862 bin 58 TL olurken, KDV dahil değeri 1 milyar 123 milyon 197 bin 819 TL oldu.

 Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nda kat mülkiyetine geçen bağımsız bölümlerin toplam değeri 104 milyon 303 bin 91 TL oldu. Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nda kat mülkiyetine geçen bağımsız bölümler için KDV dahil 123 milyon 77 bin 647 TL değer takdir edildi.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde: 

"İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" ile ilgili Kuzey Yakası projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön