27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Majör Gölyaka projesinde 2. etap satışa çıktı. Teslimlerin 48 sonra yapılması planlanan projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Majör Gölyaka projesinde 2. Etap satışa çıktı. Majör Gölyaka projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçiriliyor. 

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka projesinde toplam 702 konut yer alıyor. Planlı olarak şehirleşen Gölyaka bölgesinde yükselen Majör Gölyaka yatay mimarisiyle de dikkat çekiyor. 

Majör Gölyaka projesinde yer alan bloklar zemin+2 zemin+3 katlı olarak tasarlandı. Yeni etap satışlarının başladığı projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçeli ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri mevcut.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Lansman dönemine özel olarak yüzde 10 peşinatla ilk 6 ay ödemesiz olarak konut sahibi olunabilen Majör Gölyaka projesinde 122 bin metrekarelik dev parkın hemen yanı başında yükseliyor.

Az katlı, yatay mimari ile inşa edilen Emlak Konut Majör Gölyaka'da peyzaj alanları ile spor ve sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Söz konusu projede yer alan konutların alanları 56 metrekare ile 219 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Majör Gölyaka'nın sosyal alanları arasında; Kapalı yüzme havuzu, hamam, fitness salonu, pilates odası, buhar odası, yürüyüş yolları, sauna bulunuyor. 

Web: https://majorgolyaka.com/

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!


Geri Dön