27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.



Majör Gölyaka projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ediliyor. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede satış süreci de devam ediyor. 

İstanbul Avcılar’ın planlı olarak şehirleşen Gölyaka bölgesinde yükselen Majör Gölyaka'da projesinde 423 konut ve 56 dükkan mevcut.

122 bin metrekarelik dev parkın hemen yanı başında inşa edilen Emlak Konut GYO Majör Gölyaka projesi kapsamındaki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçeli ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sunulan Majör Gölyaka projesi az katlı, yatay mimari ile dikkat çekerken projede peyzaj alanları ile spor ve sosyal donatı alanları da mevcut.

Avcılar Majör Gölyaka'da; Fitness salonu, pilates odası, buhar odası, kapalı havuz, hamam, yürüyüş yolları, sauna mevcut.


MAJÖR GÖLYAKA KAMPANYA

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka projesinde yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sunuluyor. 

Web: https://majorgolyaka.com/

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Avrupa'daki gayrimenkul fonlarından 1 milyar Euro'luk çıkış!


Geri Dön