27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Merkez Ankara projesinde L1, L2 ve L3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte o gelişmenşn detayları... 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Merkez  Ankara  Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO  projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), L1, L2 ve L3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. Söz konusu bloklara ilişkin kısmi geçici kabul tutanağı 28 Aralık 2023 tarihinde onaylandı. 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Merkez Ankara  projesi, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İstasyon Mahallesi, 63865 Ada 2 parselde yükseliyor. Yalnızca Ankara’nın değil, Türkiye’nin de en büyük karma yaşam projesi şeklinde belirtilen Merkez Ankara'da 1.578 konut, şehrin en prestijli iş kuleleri ve A+ konfor özellikleriyle göz dolduran 1.429 ofis bulunuyor.

Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri ile 206 mağazadan oluşan 600 metrelik alışveriş caddeli açık AVM yer alıyor. 

Fitness merkezleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, yüzme havuzları ile çocuklara özel oyun alanları gibi pek çok farklı sosyal donatı alanına yer verilen projeden, 1.7 milyon metrekarelik büyüklükte olan millet bahçesine doğrudan erişim sağlanabiliyor. 

124 bin 476 metrekare büyüklüğünde arsa alanında hayata geçirilen Merkez Ankara projesi, 1.186.436 metrekare inşaat alanına sahip. 

Yaşam, ticaret, büyüme ve iş birliği açısından birçok heyecan verici yeniliği beraberinde getiren Merkez Ankara projesiyle, kent yaşamına yeni bir bakış açısı getiriliyor. 

İŞ GYO'nun Levent'teki arsaların yıl sonu değeri 19 Milyon 981 bin 500 TL!

Mistral GYO Çeşme projesinin ruhsatı alındı! 

Kanyon AVM'nin değeri 6 ayda 1.7 milyar TL arttı!


Geri Dön