Emlak Konut

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar... Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandığını duyurdu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bodrum Muğla Türbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, şirket ismi ve sözleşme değerleri de tek tek paylaşıldı. 

Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? Sözleşme bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü (Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) sözleşmesi yüklenici PASİFİK GYO A.Ş. - PASİFİK GAYR. YAT. İNŞ. A.Ş. İş Ortaklığı. ile 12 Mayıs 2023 tarihinde imzalandı. Sözleşme değerleri de şu şekilde oldu: 

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 7.770.000.000 lira

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : Yüzde 45

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 3.496.500.000 lira

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü arsası 39 bin 584 metrekare toplam alana sahipken, 0,15 emsal ile 5 bin 937 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip. 

Arsa, Şht. Gaffur Kaynar Caddesi ile Atatürk Caddesi'ne yakın mesafede yer alıyor. Hem denize yakınlığı hem de Göltürkbükü'ne yakın konumda yer alan arsanın ticaret+konut alanının büyüklüğü 39 bin 584 metrekare olarak açıklandı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi''nin sözleşmesi, Yüklenici PASİFİK GYO A.Ş. & PASİFİK GAYR. YAT. İNŞ. A.Ş. İş Ortaklığı.  ile 12.05.2023 tarihinde imzalanmıştır. 

Sözleşme değerleri aşağıdaki gibidir;

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 7.770.000.000 TL

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : %45

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 3.496.500.000 TL

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'deki projesinde ruhsatlar alınıyor!