Emlak Konut

Emlak Konut GYO, TOKİ'den gayrimenkul aldı! 

Emlak Konut GYO, T.C. Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mülkiyet ve tasarrufundaki muhtelif gayrimenkulleri 3 milyar 910 milyon 322 bin 975 TL'ye satın aldı.  Emlak Konut GYO, T

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda arsa alım protokolü hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO, T.C. Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mülkiyet ve tasarrufundaki muhtelif gayrimenkulleri 3 milyar 910 milyon 322 bin 975 TL'ye satın aldı. 

Emlak Konut GYO ile TOKİ arasında protokol imzalandı. 

 

3.9 milyar TL'lik dev arsa 

Megakent İstanbul'da ve Türkiye'nin birçok yerinde yeni projelere imza atan ve çalışmalarını tam gaz sürdüren Emlak Konut GYO, TOKİ aracılığıyla yeni bir yatırım için düğmeye bastı. 

Emlak Konut GYO, geçtiğimiz günlerde Batıyakası ve Avcılar Firuzköy projesinin ruhsatlarını aldı. Şirket aynı zamanda Göktürk projesi için de harekete geçti. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
T.C. Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) mülkiyet ve tasarrufundaki muhtelif taşınmazların, toplam 3.910.322.975,48-TL (KDV Hariç) bedel üzerinden Şirketimizce satın alınmasına ilişkin; Şirketimiz ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) arasında protokol imzalanmıştır.

Emlak Konut GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin ruhsatı alındı! 5 bin 785 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO 2022'de 27.3 milyar TL'lik satış hedefliyor!

Emlak Konut GYO'dan 2022'de 16 dev ihale!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com