08 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Tuzla Aydınlı parsellerinin 2022 değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Tuzla Aydınlı parsellerinin 2022 değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Konak parsellerinin 2022 değeri resmen  belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Konak parsellerinin 2022 değeri ne kadar? İşte açıklanan o rakamlar...



Emlak Konut GYO Tuzla Aydınlı parselleri, Tuzla ilçesinin güneybatısında, Pendik ilçesinin kuzeybatısında yer alıyor. Parseller güneyden Evliye Çelebi ve İçmeler Mahalleleri ile komşu konumda. 

Emlak Konut GYO Tuzla parselleri, D-100 Karayolu'nun güneyinde, Aydınlı Yolu Caddesi'nin de batısında yer alıyor. D-100 Karayolu üzerinden,  Ankara  ili istikametinde gidilirken, Esenyalı Köprüsü üzerinden Necmettin Erbakan Caddesine, ardından Marmara Caddesine girilerek, Edebali Caddesi ile Alaaddin Sokak izlenerek parsellere ulaşım sağlanıyor.

Emlak Konut GYO Tuzla Aydınlı parsellerinin 2022 değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Tuzla Aydınlı parsellerinin yakın çevresinde, konut nitelikli yapılaşmalar, Evora İstanbul projesi, Aydıntepe Mezarlığı ve İski Su Dağıtım İstasyonu bulunuyor. Parseller, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 57 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 43 kilometre, Osmangazi Köprüsü'ne 28 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre mesafede konumlanıyor. 

Parsellerin yüzölçümleri, 7.36 metrekare, 36.28 metrekare ve 546.76 metrekare olarak belirlendi. 

Arsa vasfına sahip parsellerin emsalleri 1.00 olarak belirlendi. Parsellerde herhangi bir yapı bulunmuyor ve proje, hasılat paylaşımı ve pay oranı gibi durumlar da söz konusu değil.

Emlak Konut GYO Tuzla Aydınlı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Tuzla Aydınlı parsellerinin KDV hariç toplam değeri 885 bin 600 Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 956 bin 448 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"İstanbul Tuzla Aydınlı Parselleri" ile ilgili hazırlatılan 2022 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Değerleme Raporu için tıklayın

Emlak Konut GYO Konak parsellerinin 2022 değeri resmen açıklandı! 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'ın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı! 


Geri Dön