19 / 07 / 2024

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap için sözleşme imzalandı. İşte merak edilen detaylar ve sözleşme bedeli...




Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm 1. Etap sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Emlak Konut GYO arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında Bakanlık adına şirket tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi 9 Temmuz'da imzalandı.

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap, GÜRTAŞ Yapı End. ve Tic. A.Ş. tarafından inşa edilecek.

Proje için imzalanan sözleşmenin bedeli 689 milyon 641 bin TL + KDV olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm 1. Etap için imzalar atıldı! 

ÇEKMEKÖYE'DE YENİ PROJE DE GELİYOR

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı son olarak İstanbul Çekmeköy'deki yeni projesi için resmen düğmeye bastı. Taşdelen Mahallesi Eskiağıl Mevki 567 Ada 2 ve 3 Parsel üzerinde inşa edilecek olan proje için ÇED sürecinin başladığı açıklandı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy projesinin maliyeti 1 milyar 316 milyon 893 bin Türk Lirası şeklinde belirlendi. 

İZKA Gayrimenkul-Park İstanbul ADİ Ortaklığı imzasıyla inşa edilecek olan Çekmeköy projesinin 7 blok şeklinde, 8 bin 451 metrekare büyüklükte oturum alanında hayata geçirilmesi planlanıyor. 

Emlak Konut GYO Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm 1. Etap için imzalar atıldı! 

13 MİLYAR TL'LİK DEV SATIŞ

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2024 yılı 2'nci çeyrek satış raporunu da geçtiğimiz günlerde yayınladı. Rapora göre, şirket 1 Ocak- 30 Haziran 2024 tarihleri itibarıyla, KDV hariç toplam 13 milyar 62 milyon 18 bin 788 TL'lik satışa imza attı. 1 Ocak- 30 Haziran 2024 tarihleri arasında yabancılara KDV hariç 822 milyon 678 bin 516 lira satış yapıldığı da belirtildi. 

Emlak Konut GYO'nun  2024 yarıyılı satış şampiyonu Çınarköy Evleri oldu. 

YeniA Beylerbeyi satışta! Yeni proje! 

Turkuaz Sitesi'nde 3 milyon TL'ye 2+1! Eylül'de teslim!

Ankara Kocalar Nefes yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!


Geri Dön