Emlak Konut

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy projesi için düğmeye basıldı! 1. Etap 1. Kısım'ın imzaları atıldı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği projede sözleşme imzalandı. İşte Emlak Konut GYO tarafından yapılan o son dakika açıklaması...  Emlak Konut GYO ve THY ortaklığında, İstanbul Arnavutköy'de inşa edilecek olan 14 bin konutluk dev proje ile ilgili ilk açıklama geçtiğimiz Nisan'da gelmişti

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Arnavutköy Dursunköy Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO ve THY ortaklığında, İstanbul Arnavutköy'de inşa edilecek olan 14 bin konutluk dev proje ile ilgili ilk açıklama geçtiğimiz Nisan'da gelmişti. Proje ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy 1. Etap 1. Kısım projesi için yüklenici ile imzalar artıldı. 

Peki Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy 1. Etap 1. Kısım projesi için hangi firma ile sözleşme imzalandı? Sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte merak edilen detayların tümü... 

Emlak Konut GYO ile  Türk Hava Yolları A.O. arasında imzalanan 28 Mayıs 2018 tarihli Sözleşme çerçevvesinde ihale edilen İstanbul Arnavutköy Dursunköy 1. Etap 1. Kısım İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici UNTD İnş. A.Ş.  ile 17 Mayıs 2023 tarihinde resmen imzalandı. 

Emlak Konut GYO konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, sözleşme bedelinin 3 milyar 488 milyon 800 bin Türk Lirası + KDV olduğunu belirtti. 

Emlak Konut GYO'dan proje ile ilgili yapılan ilk açıklamada, Yönetim Kurulunca İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesi'nde yer alan 3,6 milyon metrekare büyüklüğe sahip olan arazide konut projesi geliştirme çalışmalarının başlatılmasına karar verildiği ifade edilmişti. 

Bunun ardından geçtiğimiz günlerde yapılan bir son dakika açıklamasında, roje kapsamında 151 Ada 11, 152 Ada 7, 153 Ada 7, 154 Ada 7, 164 Ada 6, 166 Ada 4, 167 Ada 15, 167 Ada 17 ve 168 Ada 5 Parsellere ait Yapı Ruhsatlarının alındığı duyuruldu.

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği projede, 14 bin konuta yer verilecek. Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulması öngörülen konutların en az 3 bin adedinin Türk Hava Yolları ve İştiraklerinin çalışanlarına satışı yapılacak. Bu satışlar kura ile gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz ile Türk Hava Yolları A.O. arasında imzalanan 28.05.2018 tarihli Sözleşme doğrultusunda ihale edilen İstanbul Arnavutköy Dursunköy 1. Etap 1. Kısım İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici UNTD İnş. A.Ş.  ile 17.05.2023 tarihinde imzalanmıştır.
  
Sözleşme Bedeli: 3.488.800.000 TL + KDV'dir.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için imzalar atıldı!