Emlak Konut

Emlak Konut GYO'dan deprem bölgesindeki faaliyetlerle ilgili açıklama! 

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu tarafından, bölgesindeki faaliyetlerle ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın o açıklaması...  

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Deprem Bölgesi İle ilgili Protokol hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu tarafından, 23 Şubat 2023 tarih ve 126 numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi çerçevesinde deprem bölgesi ile ilgili protokol hakkında alınan kararı duyurdu.

İşte Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın o açıklaması...

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), deprem sebebiyle ihtiyaç duyulan geçici barınma alanları ve ticarethaneler, kalıcı konut, bunlara ait sosyal donatılar, genel altyapı, yol, çevre düzenleme ve benzeri her türlü iş ve işlemlere ilişkin hizmet alımları ile bu işler çerçevesinde gerçekleştirilecek ihalelerin, her türlü gideri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından karşılanacak şekilde şirket tarafından yapılmasına karar verildiğini açıkladı. 

Emlak Konut GYO, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından prefabrik konut inşaatlarına da hızla başlamıştı. Şubat'ın son gününde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yapılan açıklamada, Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen prefabrik konutların da hızlıca tamamlandığı vurgulanmıştı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Emlak Konut, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ve özel sektör eliyle hızla sürenn  çalışmalarla tamamlanan ve yapımı devam eden yığma tuğla yapılar, konteyner kentler ve prefabrik evlerin konumlandığı bölgelerde depremzedeler için sosyal donatılar da yapılıyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, 23.02.2023 tarih ve 126 numaralı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile varılan mutabakat çerçevesinde,  Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem nedeniyle, ihtiyaç duyulan geçici barınma alanları ve ticarethaneler, kalıcı konut, bunlara ait sosyal donatılar, genel altyapı, yol, çevre düzenleme vb. her türlü iş ve işlemlere yönelik hizmet alımları ile bu işler kapsamında yapılacak ihalelerin, her türlü gideri Bakanlık tarafından karşılanmak üzere Şirketimiz tarafından yapılmasına karar verilmiştir.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

5 bin 785 konutluk Emlak Konut GYO Firuzköy projesinin ilk etabı Tual Gölyaka yarın ön satışta!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!